Lidt om os

Lidt om os

Jane (mor)

55 år, født og opvokset i Sønderborg. Har 2 kaniner (Snurre Snup og Mr. Grey) der bor ude i haven. Og så har jeg 3 voksne børn og 5 skønne børnebørn.

Jeg blev ansat som kommunal dagplejer i 1994. I 2008 fik jeg tilbud om nye udfordringer, som jeg tog imod. Jeg var væk fra dagplejen i 4 år, hvor jeg bl.a. var i slagterbutik og arbejdede som handicaphjælper.

Jeg fandt ud af, at det er arbejdet med små børn jeg brænder allermest for. Det er så livsbekræftende og der gør jeg en forskel. Så efter knapt et år igen, i den kommunale dagpleje, valgte jeg at starte som selvstændig inden for børnepasning. For mig er det ikke bare et arbejde, men en livsstil.

Jeg er uddannet børneyogalærer og certifiseret mindful dagplejer.


Carina 
(datter)

29 år, født og opvokset i Sønderborg. Bor sammen med mine 2 sønner Nicklas og Lucas og to katte.

Samvær, udvikling og arbejdet med børn ligger naturligt for mig, da jeg er opvokset i et dagplejehjem. Og jeg elsker dette livsbekræftende arbejde.

Af erhvervserfaring har jeg haft job i butik og har i juni 2016 afsluttet en hf.

Vi har fælles holdninger og interesseområder, men vores styrker er forskellige. Vi ser det som en stor fordel at være 2 voksne om børnene, da det giver flere resurser til at vejlede og give hvert enkelt barn den støtte til udvikling det har brug for. Vores mål er at vejlede og give hvert enkelt barn succesoplevelser. At støtte, stimulere og udvikle barnet til at blive et godt og stærkt barn med selvtillid, selvværd og mod, så det er godt rustet til børnehaven.

Børnehuset SnurreToppen er røgfrit område.

Vores hyggelige legerum er fyldt med legetøj, bøger, sang- og sansekufferter. Samt instrumenter og skum redskaber, der styrker motorikken.

Vi har et køkken-alrum hvor der danses, tumles og hvor alle indendørs måltider bliver indtaget.

Og så har vi et “stillerum”, hvor nogen af os kan trække sig tilbage, hvis der er brug for ro, hygge med en historie, tegne eller høre stille musik.

Haven er indrettet til leg med legehus, sandkasse, rutsjebaner, sansegynge m.m. og plads til motoriske udfoldelser. Vi har masser af flisebelagt plads, til at drøne rundt på motorcykler, biler og gåvogne. Og så bor vores kaniner også i haven. Dem fodre vi hver morgen og snakker/kæler med flere gange om dagen.

Vi er en del af de grønne spirer. Naturen er motorikkens legeplads og vi tilbringer derfor rigtig megen tid udendørs. Vi bor i nærheden af mange grønne områder, skoven og legepladser som vi flittigt bruger.

Vi ser os selv som positive, omsorgsfulde, kreative, ansvarsbevidste og fleksible.