Lidt om os

Lidt om os

Jane (mor)

57 år, født og opvokset i Sønderborg.

Har 2 kaniner (Snurre Snup og Mr. Grey) der bor ude i haven. Samt min 7 årige hund Grunk, der er et legesygt og godhjertet gadekryds. Han er dog ikke sammen med børnene i hverdagen.

Og så har jeg 3 voksne børn og 6 skønne børnebørn.

Jeg blev ansat som kommunal dagplejer i 1994. I 2008 fik jeg tilbud om nye udfordringer, som jeg tog imod. Jeg var væk fra dagplejen i 4 år, hvor jeg bl.a. var i slagterbutik og arbejdede som handicaphjælper.

Jeg fandt ud af, at det er arbejdet med små børn jeg brænder allermest for. Det er så livsbekræftende og der gør jeg en forskel. Så efter knapt et år igen, i den kommunale dagpleje, valgte jeg at starte som selvstændig inden for børnepasning. For mig er det ikke bare et arbejde, men en livsstil.

Jeg er uddannet børneyogalærer og certificeret mindfull dagplejer.


Carina (datter)

31 år, født og opvokset i Sønderborg.

Bor i Sønderborg, sammen med mine drenge Nicklas på 11 år  og Lucas på 5 år, samt vores hund Diego og kattene Bob og Marley.

Jeg er opvokset i et dagplejehjem, som har givet mig lysten til selv at arbejde med små børn. 

Jeg har arbejdet i butikbranchen, og blev færdig med en HF sommeren 2016, hvorefter jeg startede op som privat børnepasser hos min mor, i en storordning.

 

Vi har fælles holdninger og interesseområder, men vores styrker er forskellige. Vi ser det som en stor fordel at være 2 voksne om børnene, da det giver flere resurser til at vejlede og give hvert enkelt barn den støtte til udvikling det har brug for. Vores mål er at vejlede og give hvert enkelt barn succesoplevelser. At støtte, stimulere og udvikle barnet til at blive et godt og stærkt barn med selvtillid, selvværd og mod, så det er godt rustet til børnehaven.

 

Børnehuset SnurreToppen er røgfrit område.

Vores hyggelige legerum er fyldt med legetøj, bøger, sang- og sansekufferter. Samt instrumenter og skum redskaber, der styrker motorikken.

Vi har et køkken-alrum hvor der danses, tumles og hvor alle indendørs måltider bliver indtaget.

Og så har vi et “stillerum”, hvor nogen af os kan trække sig tilbage, hvis der er brug for ro, hygge med en historie, tegne eller høre stille musik.

Haven er indrettet til leg med legehus, sandkasse, rutsjebaner, sansegynge m.m. og plads til motoriske udfoldelser. Vi har masser af flisebelagt plads, til at drøne rundt på motorcykler og biler.

Og så bor vores kaniner også i haven. Dem fodre vi og snakker/kæler med. Vi har shelter i haven, hvor der kan soves lur, eller man kan nyde en madpakke eller bare sidde og kigge på og lytte til regnvejr. Ligeledes har vi en bålplads, hvor vi kan lave bålmad (f.eks. med ingredienser vi har samlet i skoven eller i haven) eller bare have hygge og sang om bålet.

Naturen er motorikkens legeplads og vi tilbringer derfor rigtig megen tid udendørs. Vi bor i nærheden af mange grønne områder, skoven og legepladser som vi flittigt bruger.

Vi ser os selv som positive, omsorgsfulde, kreative, ansvarsbevidste og fleksible.